وبلاگ شیرین!

آموزش تهیه چیز کیک کدو حلوایی

چیزکیک حلوایی

آموزش تهیه پوره کدو حلوایی: کدو را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و آن را می پزیم تا کدو نرم  و آب ها بخار شود. سپس با پشت چنگال آن را له می کنیم. مواد لازم برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی: ۱- روغن ۳/۴ لیوان ۲- شکر قهوه ای (یا شکر سفید) ۱ لیوان ۳- آرد ۱ لیوان …

بیشتر بخوانید »

آموزش تهیه حلوای تنترانی

حلوا تنترانی

برخی به این نوع حلوا تن تنانی می گویند که غلط مصطلح می‌باشد و تلفظ صحیح آن حلوای تنترانی است. بهترین نوع آرد برای این نوع حلوا، آرد سنگکی است. مواد لازم برای تهیه حلوای تنترانی: ۱- آب دو لیوان ۲- آرد دو لیوان ۳- شکر دو لیوان ۴- گلاب سه چهارم لیوان ۵- زعفران ۱ مثقال (زعفران آبگرفته یک …

بیشتر بخوانید »

آموزش تهیه حلوای عسلی

حلوای عسلی

این نوع حلوای عسلی، حالت کش دار دارد. مواد لازم برای تهیه حلوای عسلی: ۱- آرد ۱ پیمانه (آرد سفید قنادی نصف پیمانه + آرد گندم نانوایی نصف پیمانه) ۲- روغن یا کره ۳- شکر ۲ پیمانه ۴- گلاب ۱ پیمانه ۵- زعفران آبکرده (خیسانده شده در آب یخ) ۱ پیمانه

بیشتر بخوانید »

آموزش تهیه حلوای شیر

طرز تهیه حلوای شیر

حلوای شیر یکی از حلواهای محبوب شیرازی هاست. مواد لازم برای تهیه حلوای شیر: ۱- شیر ۲ پیمانه ۲- شکر ۱ پیمانه ۳- آرد ۱ پیمانه ۴- روغن یا کره نصف پیمانه ۵- گلاب نصف پیمانه ۶- زعفران ۷- هل آسیاب شده یا عرق هل

بیشتر بخوانید »

آموزش تهیه حلوای هویج

حلوای هویج

حلوای هویج یکی از حلواهای خوشمزه ایرانی است. مواد لازم برای تهیه حلوای هویج: ۱- هویج نیم کیلو ۲- روغن مایع نصف پیمانه + ۴ قاشق سوپ خوری ۳- شکر ۲ پیمانه + ۲ قاشق سوپ خوری ۴- آرد ۱ پیمانه +۱  قاشق سوپ خوری ۵- گلاب نصف پیمانه + ۴ قاشق سوپ خوری ۶- زعفران حل شده در آب

بیشتر بخوانید »

واحد برتر تولید حلوا مسقطی لاری در سال ۹۲

واحد برتر تولید حلوا مسقطی لاری

در اولین نکوداشت روز جهانی غذا در شهرستان لارستان، واحد تولیدی شیرینی سرای فدک موفق به کسب عنوان واحد برتر تولید حلوا مسقطی لاری در سال ۹۲ از طرف دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان شد. تصویری از لوح تقدیر:

بیشتر بخوانید »

آموزش تهیه مسقطی زعفرانی

مسقطی زعفرانی

مسقطی زعفرانی دسر خوش طعم با رایحه زعفران است که برای بعد از غذا و عصرانه انتخاب مناسبی است. مواد لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی – دستور پخت اول: ۱- شکر ۶۰۰ گرم. ۲- کره ۲۵۰ گرم. ۳- نشاسته ۳۰۰ گرم. ۴- آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری. ۵- گلاب ۱ لیوان. ۶- خلال پسته و زعفران دم کرده. ۷- آب ۸ …

بیشتر بخوانید »