شیرینی سرای فدک - مسقطی عادلی
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

آموزش تهیه چیز کیک کدو حلوایی

چیزکیک حلوایی

آموزش تهیه پوره کدو حلوایی:
کدو را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و آن را می پزیم تا کدو نرم  و آب ها بخار شود. سپس با پشت چنگال آن را له می کنیم.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی:
1- روغن 3/4 لیوان
2- شکر قهوه ای (یا شکر سفید) 1 لیوان
3- آرد 1 لیوان
4- جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
5- ماست 2 قاشق غذاخوری
6- تخم مرغ 4 عدد
7- پوره کدو حلوایی 1 لیوان
8- دارچین 1 قاشق چایخوری
9- نمک 1/4 قاشق چایخوری
10- شکر 1/2 لیوان
11- پنیر خامه ای 300 گرم
12- اسانس وانیل به مقدار لازم
13- آرد 1 قاشق چای خوری

آموزش تهیه کیک کدو حلوایی:
ابتدا شکر قهوه ای، روغن، 2 تخم مرغ، پوره کدو حلوایی و وانیل را داخل ظرفی ریخته و با همزن، شروع به زدن می کنیم. سپس آرد (یک لیوان)، جوش شیرین، دارچین و نمک را به تدریج اضافه می کنیم و با قاشق به هم می زنیم تا مایه یکدستی حاصل شود.

چیز کیک حلوایی

چیزکیک حلوایی

آموزش تهیه کیک پنیر:
پنیر خامه ای (300 گرم) و شکر (نصف لیوان) را در ظرف ریخته و به مدت سه دقیقه با همزن می زنیم تا یکدست شده و حالت خامه ای پیدا کند. سپس یک قاشق آرد، دو قاشق ماست و کمی اسانس وانیل به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم، آنگاه دو تخم مرغ را اضافه و مخلوط می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کرم پنیری:
1- شکر 2 لیوان
2- نمک یک هشتم قاشق چایخوری
3- پنیر خامه ای 100 گرم
4- کره 2 قاشق غذاخوری
5- شیر 2 قاشق غذاخوری
6- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
7- گردوی خرد شده

آموزش تهیه کرم پنیری (برای تزیین چیزکیک استفاده می شود):
پنیر خامه ای (100گرم) و کره (2 قاشق غذاخوری) را در ظرفی ریخته و با همزن می زنیم تا یکدست شود. سپس وانیل، نمک و دو لیوان شکر را به آن اضافه می کنیم. در انتها دو قاشق شیر را می افزاییم و آنها را مخلوط می کنیم. سپس آن را در یخچال قرار داده تا سرد شود.

چیز کیک حلوایی

 

ظرف قالب را آورده و ته آن را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک کدو حلوایی را داخل قالب می ریزیم و روی آن مایه چیز کیک. آنگاه قالب را به مدت 60 تا 70 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. پس از پخته شدن چیزکیک، فر را خاموش کرده و در فر را باز می کنیم و یک ساعت منتظر می مانیم تا چیزکیک داخل فر به ارامی سرد شود. سپس چیز کیک را از فر خارج کرده و 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود. آنگاه با کرم پنیری و گردوی خرد شده آن را تزیین و سرو می کنیم.

چیز کیک حلوایی

منبع 1: http://sallysbakingaddiction.com/2014/09/23/pumpkin-cake-cheesecake/

منبع 2: http://irancook.ir/01/06/cheesecake-kado-halvae/11900/

2
دیدگاه‌های نوشته

*
*

    پریست پریمیر 25 مهر 1399 پاسخ

    سلام ممنون بابت این آموزش
    فقط یک سوال اگر تعداد تخم مرغ هارو برای این کیک بیشتر استفاده کنیم بازم خوب میشه؟

      admin 1 آبان 1399 پاسخ

      سلام خیر تخم مرغ باید به مقدار مورد نیاز استفاده شود

پشتیبان آنلاین فدک