0 محصولات
نمایش سبد خرید
آموزش تهیه حلوای تنترانی
برخی به این نوع حلوا تن تنانی می گویند که غلط مصطلح میباشد و تلفظ صحیح آن حلوای تنترانی است. بهترین نوع آرد برای این نوع حلوا، آرد سنگکی است.
مواد لازم برای تهیه حلوای تنترانی:
1- آب دو لیوان
2- آرد دو لیوان
3- شکر دو لیوان
4- گلاب سه چهارم لیوان
5- زعفران 1 مثقال (زعفران آبگرفته یک چهارم استکان کوچک)
آب و شکر و گلاب را روی حرارت قرا ر می دهیم.
و همزمان آرد را در قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته و رنگش تیره شود. (حدود 30 تا 45 دقیقه)
زعفران را دم می کنیم.
بعد از سرخ شدن آرد، روغن را به تدریج اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا گلوله های آرد از هم باز شوند. حال قابلمه را از روی حرارت برداشته و 2 دقیقه صبر می کنیم.
شربت را به آرامی به آرد اضافه کرده و هم می زنیم و مجدداً روی شعله می گذاریم.
حدود 4 تا 5 دقیقه به صورت یکنواخت حلوا را هم زده تا دیگر به ظرف نچسبد سپس زعفران را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر آن را هم می زنیم تا کاملاً از ظرف جدا شود.
منبع: http://enjoyed-cookery.persianblog.ir/post/31/
2
حلوا رو با شیره انگور درست کنید ببینید چی میشه...
میخواستم این حلوا رو درست کنم مقدار روغن رو ننوشتین