آموزش تهیه حلوای تنترانی

برخی به این نوع حلوا تن تنانی می گویند که غلط مصطلح می‌باشد و تلفظ صحیح آن حلوای تنترانی است. بهترین نوع آرد برای این نوع حلوا، آرد سنگکی است.
مواد لازم برای تهیه حلوای تنترانی:
۱- آب دو لیوان
۲- آرد دو لیوان
۳- شکر دو لیوان
۴- گلاب سه چهارم لیوان
۵- زعفران ۱ مثقال (زعفران آبگرفته یک چهارم استکان کوچک)

آب و شکر و گلاب را روی حرارت قرا ر می دهیم.
حلوا تنترانی

و همزمان آرد را در قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته و رنگش تیره شود. (حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه)
حلوا تنترانی
زعفران را دم می کنیم.
حلوا تنترانی

بعد از سرخ شدن آرد، روغن را به تدریج اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا گلوله های آرد از هم باز شوند. حال قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۲ دقیقه صبر می کنیم.
حلوا تنترانی

شربت را به آرامی به آرد اضافه کرده و هم می زنیم و مجدداً روی شعله می گذاریم.
حلوا تنترانیحدود ۴ تا ۵ دقیقه به صورت یکنواخت حلوا را هم زده تا دیگر به ظرف نچسبد سپس زعفران را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر آن را هم می زنیم تا کاملاً از ظرف جدا شود.
حلوا تنترانی

حلوا تنترانی

منبع: http://enjoyed-cookery.persianblog.ir/post/31/

۲ نظر

  1. حلوا رو با شیره انگور درست کنید ببینید چی میشه…

  2. میخواستم این حلوا رو درست کنم مقدار روغن رو ننوشتین

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *