آموزش تصویری تهیه حلوای مسقطی

آموزش تهیه حلوای مسقطی لاری.

مواد لازم برای تهیه حلوای مسقطی لاری – دستور پخت اول:
۱- نشاسته ۱ لیوان.
۲- شکر ۲ لیوان.
۳- خلال بادام ۱ لیوان.
۴- هل ۵ تا ۶ دانه ساییده شده.
۵- زعفران ۱ گرم.
۶- روغن مایع حدود ۱/۲ تا ۳/۴ لیوان.
۷- گلاب ۱ لیوان.
۸- آب ۶ لیوان.
حلوای مسقطی لاریروش تهیه حلوای مسقطی – دستور پخت اول:
نشاسته و شکر و گلاب و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آنرا دائماً هم زده تا ته نگیرد.

آموزش درست کردن حلوای مسقطی

بعد از یک تا یک ساعت و نیم مایع ما کمی غلیظ می شود.

تهیه حلوای مسقطی لاری

حال زعفران را با مقدار کمی آب دم کرده و به همراه هل به مایع اضافه می کنیم.

آموزش حلوای مسقطی

بعد از افزودن زعفران و هل، یک ساعت دیر آن را هم می زنیم و نهایتاً خلال بادام  یا پسته را اضافه می کنیم.

آموزش تصویری تهیه حلوای مسقطی

در این مرحله یک قاشق روغن اضافه می کنیم و حلوا را هم می زنیم تا روغن جذب حلوا شود، دوباره یک قاشق دیگر روغتن ریخته و حلوا را به هم می زنیم و این کار را تا تمام شدن میزان روغنی که در قسمت موارد لازم گفته شد، ادامه می دهیم.

طرز تهیه حلوای مسقطی لاریپختن حلوای مسقطی لاری بین ۳ تا ۳.۵ ساعت زمان می برد. در طول پختن حلوا بایستی حلوا را مرتب به هم بزنید. زمانی که احساس کردید حلوا کاملاً از ظرف جدا می شود، باید به سرعت قبل از سرد شدن، حلوا را در دیس ریخت و روی آن را پشت قاشق صاف کرد.
قطر حلوا باید حدود یک سانتیمتر باشد. بعد از سرد شدن حلوای مسقطی، می توان با چاقو برش هایی با شکل های دلخواه در آن ایجاد کرد.

حلوای مسطقی

مواد لازم برای تهیه حلوای مسقطی لاری – دستور پخت دوم:
۱- نشاسته
۲- شکر
۳- خلال پسته
۴- خلال بادام
۵- هل
۶- زعفران
۷- روغن
۸- گلاب
۹- آب

روش تهیه حلوای مسقطی – دستور پخت دوم:
ابتدا شکر و آب را جوشانده تا به صورت شیره در آید. بعد نیمی از شیره شکر را با نشاسته مخلوط می کنند و به هم می زنند تا سفت شود و در همان حال به تدریج روغن وب قیه شیره شکر را به آن اضافه می کنند. هم زدن این مخلوط تا شکل گرفتن کامل حلوای مسقطی ادامه می یابد و پیش از عمل آمدن حلوا مقداری هل، زعفران و خلال بادام و پسته به آن می افزایند و پس از عمل آمدن آن را در سینی بزرگی می ریزند تا سرد شود. بعد از سرد شدن در قالبهای مخصوص و گوناگون و متنوع می ریزند.

۳۰ نظر

  1. باسلام. بسیار آموزنده و کار ساز بود.

  2. با سلام و خسته نباشید. طرز پخت مسقطی اشتباه است. من خودم در قم کارگاه دارم و روزی ۲۰۰ کیلو حلوا مسقطی تولید میکنم. اگر خواستید بیایید یادتون بدم.

  3. باسلام و تشکر از این سایت.
    من خیلی مشتاق هستم بدونم مسقطی لاری اصلی که توی بازار هست چطور درست میشه؟ از دوستان مخصوصا آقای هادی میخوام اگر امکانش هست طرز تهیه و اگر دستگاه خاصی هست رو برامون بگن. متشکرم.

  4. با سلام.
    لطفا در صورت امکان طرز تهیه خود مسقطی لار رو بذارین نه شیراز. بعد چرا شیراز حلوا مسقطی رو به نام خودش تموم کرده و رو قوطی هاشون زدن مسقطی شیراز؟
    فکر کنم تو لار خیلی هنرمند داشته باشیم که کلیپ پخت حلوا مسقطی رو تهیه کنند.

  5. خیلی عالی ممنون

  6. شیرازیها مسقطی را به نام خود تمام نکرده اند. بهتر است قبل از اظهار نظر اطلاعات کافی در مورد مطلب داشته باشید.
    در مورد مسقطی باید بگویم در شیراز نوعی مسقطی درست میشود که به همراه کلوچه خورده میشود و کلا از نظر شکل و بافت با مسقطی لاری فرق دارد.

  7. سلام. مرسی خیلی خوب بود. متشکر از راهنمایی تون.

  8. با سلام. اگه به جای نشاسته پودر کستر استفاده کنین خیلی بهتره.

  9. مسقطی کازرون رو اگر بخورید دیگه عمرا به مسقطی لاری و شیرازی فکر کنید.

  10. سلام مسقطی مهرستان از توابع سراوان سیستان وبلوچستان حرف نداره خیلی خوشمزست

  11. اووف
    آی گفتی
    لایک داری
    طرز پخت مسقطی کازرونی رو اگر میدونید، لطفا بگذارید که مردم استفاده کنند
    با تشکر از اطلاعات مفیدتون

  12. سلام منم فکر کنم میکنم اینجوری درست نمیشه اول باید شکرو آب کرد

  13. هیچ حلوایی مثل لاری نمیشه حتی کازرون وشیراز
    خیلی عالیه

  14. خسته نباشید مرسی به خاطر این مطالب زیبا

  15. مطلب مفید ی بود. ایشالا که در آینده هم از این مطالب عالی بهره
    ببریم.

  16. سلام میشه لینک داخل مطلبو چک کنید.برای من مشکل داشت.ممنون

  17. اقا لینک مطلبو من پیدا نکردم.میشه راهنماییم کنید؟

  18. تو زمینه ای که فعالیت میکنید
    جزو بهترین سایت ها هستید.

  19. سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی
    سپاسگزارم

  20. سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست
    اندرکاران وبسایت به این
    خوبی سپاسگزارم

  21. سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *