شیرینی سرای فدک - مسقطی عادلی
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

آموزش تصویری تهیه حلوای مسقطی

حلوای مسقطی

آموزش تهیه حلوای مسقطی لاری.

مواد لازم برای تهیه حلواي مسقطي لاري – دستور پخت اول:
1- نشاسته 1 لیوان.
2- شکر 2 لیوان.
3- خلال بادام 1 لیوان.
4- هل 5 تا 6 دانه ساییده شده.
5- زعفران 1 گرم.
6- روغن مایع حدود 1/2 تا 3/4 لیوان.
7- گلاب 1 لیوان.
8- آب 6 لیوان.
حلوای مسقطی لاریروش تهیه حلوای مسقطی – دستور پخت اول:
نشاسته و شکر و گلاب و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آنرا دائماً هم زده تا ته نگیرد.

آموزش درست کردن حلوای مسقطی

بعد از یک تا یک ساعت و نیم مایع ما کمی غلیظ می شود.

تهیه حلوای مسقطی لاری

حال زعفران را با مقدار کمی آب دم کرده و به همراه هل به مایع اضافه می کنیم.

آموزش حلوای مسقطی

بعد از افزودن زعفران و هل، یک ساعت دیر آن را هم می زنیم و نهایتاً خلال بادام  یا پسته را اضافه می کنیم.

آموزش تصویری تهیه حلوای مسقطی

در این مرحله یک قاشق روغن اضافه می کنیم و حلوا را هم می زنیم تا روغن جذب حلوا شود، دوباره یک قاشق دیگر روغتن ریخته و حلوا را به هم می زنیم و این کار را تا تمام شدن میزان روغنی که در قسمت موارد لازم گفته شد، ادامه می دهیم.

طرز تهیه حلوای مسقطی لاریپختن حلوای مسقطی لاری بین 3 تا 3.5 ساعت زمان می برد. در طول پختن حلوا بایستی حلوا را مرتب به هم بزنید. زمانی که احساس کردید حلوا کاملاً از ظرف جدا می شود، باید به سرعت قبل از سرد شدن، حلوا را در دیس ریخت و روی آن را پشت قاشق صاف کرد.
قطر حلوا باید حدود یک سانتیمتر باشد. بعد از سرد شدن حلوای مسقطی، می توان با چاقو برش هایی با شکل های دلخواه در آن ایجاد کرد.

حلوای مسطقی

مواد لازم برای تهیه حلواي مسقطي لاري – دستور پخت دوم:
1- نشاسته
2- شکر
3- خلال پسته
4- خلال بادام
5- هل
6- زعفران
7- روغن
8- گلاب
9- آب

روش تهیه حلوای مسقطی – دستور پخت دوم:
ابتدا شکر و آب را جوشانده تا به صورت شیره در آید. بعد نیمی از شیره شکر را با نشاسته مخلوط می کنند و به هم می زنند تا سفت شود و در همان حال به تدریج روغن وب قیه شیره شکر را به آن اضافه می کنند. هم زدن این مخلوط تا شکل گرفتن کامل حلوای مسقطی ادامه می یابد و پیش از عمل آمدن حلوا مقداری هل، زعفران و خلال بادام و پسته به آن می افزایند و پس از عمل آمدن آن را در سینی بزرگی می ریزند تا سرد شود. بعد از سرد شدن در قالبهای مخصوص و گوناگون و متنوع می ریزند.

34
دیدگاه‌های نوشته

*
*

    علی یزدانی 3 بهمن 1394 پاسخ

    باسلام. بسيار آموزنده و كار ساز بود.

    هادی 14 اسفند 1394 پاسخ

    با سلام و خسته نباشید. طرز پخت مسقطی اشتباه است. من خودم در قم کارگاه دارم و روزی 200 کیلو حلوا مسقطی تولید میکنم. اگر خواستید بیایید یادتون بدم.

      admin 16 اسفند 1394 پاسخ

      ضمن عرض سلام و احترام خدمت شما دوست گرامی؛ آموزش نوشته شده در این صفحه، مربوط به تهیه حلوا مسقطی خانگی است و مسلماً شیوه تهیه حلوا در کارگاه با روش های شرح داده شده در این صفحه کمی تفاوت دارد.

      ع 12 دی 1395 پاسخ

      سلام هادی خان. خوب یاد بده. خدا خیرت بده.

      Rose 25 فروردین 1396 پاسخ

      سلام. لطفاً یاد بدین.

      معصومه جمشیدی 15 تیر 1397 پاسخ

      سلام دوست گرامی میشه لطف کنید طرز تهیه مسقطی لاری اصیلو بهم بگید، مسقطی لاری که کشدار باشه وهمون طعم و مزه ورنگ اصیل وبده با تشکر فراوان

    امید 27 فروردین 1395 پاسخ

    باسلام و تشکر از این سایت.
    من خیلی مشتاق هستم بدونم مسقطی لاری اصلی که توی بازار هست چطور درست میشه؟ از دوستان مخصوصا آقای هادی میخوام اگر امکانش هست طرز تهیه و اگر دستگاه خاصی هست رو برامون بگن. متشکرم.

    ناشناس 17 خرداد 1395 پاسخ

    با سلام.
    لطفا در صورت امکان طرز تهیه خود مسقطی لار رو بذارین نه شیراز. بعد چرا شیراز حلوا مسقطی رو به نام خودش تموم کرده و رو قوطی هاشون زدن مسقطی شیراز؟
    فکر کنم تو لار خیلی هنرمند داشته باشیم که کلیپ پخت حلوا مسقطی رو تهیه کنند.

      admin 18 خرداد 1395 پاسخ

      با سلام.
      پاسخ پرسش اول رو میتونید از لینک زیر مطالعه کنید:
      https://www.fadakadeli.ir/حلوای-مسقطی-لاری-یا-حلوای-مسقطی-شیرازی/

      در مورد تهیه کلیپ پخت حلوا مسقطی، موضوع به مدیر واحد تولیدی اطلاع داده میشه، تا درصورت امکان کلیپ کاملی تهیه کنند.

    saba 27 خرداد 1395 پاسخ

    خیلی عالی ممنون

    مژگان 13 تیر 1395 پاسخ

    شیرازیها مسقطی را به نام خود تمام نکرده اند. بهتر است قبل از اظهار نظر اطلاعات کافی در مورد مطلب داشته باشید.
    در مورد مسقطی باید بگویم در شیراز نوعی مسقطی درست میشود که به همراه کلوچه خورده میشود و کلا از نظر شکل و بافت با مسقطی لاری فرق دارد.

      محسن 14 آبان 1395 پاسخ

      کاملا موافقم. لایک.

    Maryam 22 فروردین 1396 پاسخ

    سلام. مرسی خیلی خوب بود. متشکر از راهنمایی تون.

    عسل 7 اردیبهشت 1396 پاسخ

    با سلام. اگه به جای نشاسته پودر کستر استفاده کنین خیلی بهتره.

    راضیه 14 خرداد 1396 پاسخ

    مسقطی کازرون رو اگر بخورید دیگه عمرا به مسقطی لاری و شیرازی فکر کنید.

    الهام 29 شهریور 1396 پاسخ

    سلام مسقطی مهرستان از توابع سراوان سیستان وبلوچستان حرف نداره خیلی خوشمزست

    مهدیه 19 فروردین 1397 پاسخ

    اووف
    آی گفتی
    لایک داری
    طرز پخت مسقطی کازرونی رو اگر میدونید، لطفا بگذارید که مردم استفاده کنند
    با تشکر از اطلاعات مفیدتون

    علی 1 خرداد 1397 پاسخ

    سلام منم فکر کنم میکنم اینجوری درست نمیشه اول باید شکرو آب کرد

    محمد 31 خرداد 1397 پاسخ

    هیچ حلوایی مثل لاری نمیشه حتی کازرون وشیراز
    خیلی عالیه

    123 4 آذر 1397 پاسخ

    خسته نباشید مرسی به خاطر این مطالب زیبا

    https://seoarzan.ir/what-is-seo 2 اسفند 1397 پاسخ

    مطلب مفید ی بود. ایشالا که در آینده هم از این مطالب عالی بهره
    ببریم.

    https://t.me/LINK_ClTY 31 فروردین 1398 پاسخ

    سلام میشه لینک داخل مطلبو چک کنید.برای من مشکل داشت.ممنون

    idealprinting.ir 30 شهریور 1398 پاسخ

    اقا لینک مطلبو من پیدا نکردم.میشه راهنماییم کنید؟

    کنکور 17 آذر 1398 پاسخ

    تو زمینه ای که فعالیت میکنید
    جزو بهترین سایت ها هستید.

    دکتر سولماز نخعی زاده 27 دی 1398 پاسخ

    سلام.واقعا وبسایت خوبی دارید

    تور گروهی 29 دی 1398 پاسخ

    سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست اندرکاران وبسایت به این خوبی
    سپاسگزارم

    خرید بک لینک ارزان 1 اردیبهشت 1399 پاسخ

    سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از دست
    اندرکاران وبسایت به این
    خوبی سپاسگزارم

    بهترین فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان 28 اردیبهشت 1399 پاسخ

    سلام.وبسایت جالبی دارید.واقعا ممنونم

    رضا 31 اردیبهشت 1399 پاسخ

    عالی بود

    پریست لایت روم 2 خرداد 1399 پاسخ

    سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین

    خرید گنج یاب 19 آبان 1399 پاسخ

    سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین

    خرید کتاب های زبان انگلیسی 3 آذر 1399 پاسخ

    خسته نباشید مرسی به خاطر این مطالب فوق العاده

    sookhtegame.ir 12 اردیبهشت 1400 پاسخ

    بهترین وبسایتی که تاحالا دیدم.ازتون متشکرم

    طراحی وب سایت 13 اردیبهشت 1400 پاسخ

    اقا خیلی وبسایتتون عالیه

پشتیبان آنلاین فدک